Premii în bani pentru 49 de elevi brașoveni fruntași la învățătură

Consilierii locali liberali au propus, în ședința Consiliului Local de azi, un proiect de premiere a elevilor din unitățile de învățământ din Brașov care au înregistrat performanțe deosebite la concursurile naționale și internaționale la care au participat.

„Susținem și promovăm valorile Brașovului și ale României! Una dintre cele mai mari valori ale unei națiuni sunt elevii, cei care vor putea deschide, în viitor, căi nebănuite către dezvoltarea țării.

Publicitate

În Brașov, la inițiativa PNL, valoarea și munca elevilor brașoveni, precum și rezultatele deosebite obținute la concursurile naționale și internaționale școlare vor fi recunoscute și premiate.

49 de elevi brașoveni bcare au obținut medalii sau primele trei locuri la concursurile școlare internaționale și naționale vor fi premiați cu sume de bani, în cuantum diferențiat de la 250 de lei la 2.500 de lei, premiere care va fi pusă în aplicare de către instituția de învățâmânt din care provine fiecare școlar, din bugetul local aprobat cu această destinație pe anul 2021.

Meritocrația este una dintre cele mai importante valori liberale și vom continua să susținem și să promovăm excelența.

Inițiativa noastră, a grupului liberal din Consiliul Local al municipiului Brașov, a fost susținută și aprobată în ședința ordinară de ieri a deliberativului local”, a comunicat viceprimarul liberal al Brașovului, Sebastian Rusu. (credit foto: Brașovul Tău/ Mix TV)

DIstribuie
Publicitate