Stadionul „Camp Nou” se rebranduiește, din cauza COVID-19

Miliardarul britanic Alkiviades David (51 ani) a dezvăluit că negociază cu clubul spaniol FC Barcelona pentru încheierea unui parteneriat, din sezonul viitor, în legătură cu numele Arenei „Nou Camp”.

Gruparea catalană a anunţase, inițial, că stadionul său va avea un nume diferit de „Camp Nou”, iar profiturile obţinute în urma acestui „botez” vor fi destinate luptei împotriva noului coronavirus.

Publicitate

Astfel, unul dintre candidaţi este Alki David, cum mai este cunoscut moștenitorul familiei Leventis. Omul de afaceri de origine greacă, născut în Nigeria, ar putea achiziţiona drepturile legate de numele stadionului din Barcelona prin intermediul firmei sale de streaming FilmOn TV sau mai probabil prin altă firmă a sa, compania farmaceutică Swissx.

„Contactul a fost stabilit la începutul săptămânii (n.r. – trecute) şi sunt convins că acordul va fi încheiat. Este o oportunitate pentru care sunt optimist. Este un moment istoric pentru sport şi se potriveşte bine cu planurile mele de acum”, a declarat omul de afaceri, pentru cotidianul britanic The Daily Mail.

Dintr-un anumit punct de vedere, asocierea cu „Barça” nu i-ar dăuna imaginii lui David, condamnat de justiţia americană, anul trecut, să achite 58 de milioane de dolari uneia dintre asistentele sale, pentru hărţuire sexuală.

sursa foto: Getty Images.

Printre companiile antreprenorului grec se numără furnizorul de televiziune Internet FilmOn, site-ul web pentru cumpărături acasă 9021go.com, site-ul de streaming video. BattleCam.com și agenția de modele Independent Models, în cadrul căreia și-a desfășurat activitatea și cunoscuta Helena Christensen.

În perioada anilor 2004-2015, Alkiviades David (foto) s-a implicat mai mult în industria filmului, cu apariții în lungmetraje și filme de televiziune, în calitate de actor, producător și scenarist.

Este căsătorit a treia oară, cu Jennifer Stano, fost model și designer de costume de baie. Din prima relație oficială are doi băieți, Andrew și Alexander.

DIstribuie
Publicitate