Avem turism, din 1 iunie!

Din iunie 2016, Dragoș Anastasiu a fost ales preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane (AHK România). (sursa foto: Nine O' Clock)

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane (AHK România), Dragoş Anastasiu, a declarat, într-o intervenție la DIGI 24, că turismul din România se va redeschide, începând cu data de 1 iunie.

„O perioadă de timp, probabil că nimic nu va mai fi la fel, după 15 mai. Hotelurile nu au fost închise oficial niciodată! Restaurantele au fost închise. Hotelurile vor putea fi frecventate începând din 15 mai. Vine şi sezonul…

Publicitate

România turistică este o Românie profund sezonieră şi dacă toţi hotelierii de pe Litoral şi din Delta Dunării vor pierde acest sezon va fi foarte, foarte greu pentru ei.

Eu cred că va fi turism în România începând din luna iunie – iulie, dar va fi altfel. Sunt foarte mulţi care fac eforturi şi să ştiţi că sunt standarde noi de igienă. Am rămas plăcut surprins cât de multă preocupare pentru implementarea lor este, deja, de vreo trei-patru săptămâni. Veţi vedea că hotelurile şi restaurantele din România se pregătesc intens şi va fi un alt fel de a fi împreună acolo, dar vom fi deschişi şi cred că lucrurile se vor relua începând din 1 iunie”, a declarat Anastasiu.

Acesta a detaliat care vor fi și noile măsuri care ar putea să fie implementate în unităţile de cazare.

DIstribuie
Publicitate