Curs online Excel pentru afaceri, organizat de CCI Brașov

Munca acasă va deveni, dacă nu s-a întâmplat, deja, o obișnuință pentru antreprenorii din toate domeniile. Motiv pentru care, Camera de Comerț și Industrie (CCI) Brașov vine în întâmpinarea celor interesați și organizează, în perioada 27-28 aprilie, Cursul Online Excel pentru Afaceri – modulul 1.
„Cursul va fi organizat între orele 10-12, în săli de curs virtuale, deschise pe platforma specializată ZOOM, ușor de accesat de către participanți, ce permite o interacțiune eficientă, precum și o bună organizare a planurilor de lecții.

Platforma Online ZOOM asigură condiții de comunicare și interacțiune asemănatoare unei televiziuni și permite prezența și participarea sută la sută a fiecărui cursant, comunicarea în timp real, în condiții de interactivitate, prezentarea materialelor suport și efectuarea online de aplicații interactive.

Publicitate

«Excel pentru afaceri» prezintă principalele funcții, formule, diagrame, tabele de calcul și operațiuni cu baze de date și se adresează specialiștilor din domeniul financiar, tehnic, administrativ, precum și altor persoane care doresc să aprofundeze facilitățile oferite de aplicația Excel, pentru a le folosi în domeniul lor de activitate.

Formatorul este cadru universitar cu o bogată experiență practică în realizarea aplicațiilor informatice pentru afaceri.

Cursul este structurat pe doua module. În Modulul 1, cursanții vor învăța despre utilizarea funcțiilor și formulelor în Excel, funcții statistice și financiare, tabele de calcul și Diagrame Excel, subtotaluri și rapoarte Excel și aplicații practice din diferite domenii de activitate.

Sesiunile de lucru au un puternic caracter practic și interactiv, noțiunile prezentate vor fi detaliate în numeroase exemple concrete, cu situații și probleme care apar în activitățile curente ale firmelor și care pot fi rezolvate cu aplicația Excel.

Prin modul de prezentare a cursului, acesta este util atât începătorilor, cât și celor care au, deja, noțiunile de bază ale aplicației. La finalul cursului, participanții vor putea să realizeze singuri lucrari în Excel și să-și personalizeze tabele, grafice sau baze de date specifice domeniului lor de activitate”, informează Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Costurile de participare sunt de 100 lei/ persoană plus TVA.

Informații și înscrieri: 0728.137.724 sau adrian.rogoz@ccibv.ro.

DIstribuie
Publicitate