Actorii ajung în casele oamenilor

Actorii Teatrului Nottara vor ajunge online acasă la spectatori şi vor dialoga cu aceștia despre teatru, viaţă și lucruri de interes actual, se vor descoperi reciproc și se vor cunoaște, într-un alt mod decât în sala de teatru.

Totul face parte din proiectul „Cei trei fantastici” și este o întâlnire specială între artişti şi spectatori, în contextul crizei coronavirus. Întrevederea îşi propune să anuleze distanţele şi să creeze senzaţia de comunicare directă, atât de necesară în această perioadă complicată.

Publicitate

În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19, câte „trei spectatori fantastici” vor putea intra în dialog cu câte un actor al Teatrului Nottara, prin intermediul aplicaţiei ZOOM, care poate fi descărcată gratuit pe telefon, tabletă sau laptop.

Întâlnirea va dura aproximativ 40 de minute. Cei trei spectatori vor fi aleşi într-un mod inedit: actorul care urmează să intre în dialog cu spectatori va adresa o întrebare pe pagina de Facebook a teatrului, spectatorii sunt invitaţi să lase un comentariu, iar aceia care au dat cele mai interesante răspunsuri vor fi „cei trei spectatori fantastici”, care vor intra apoi în direct cu actorul preferat.

Cei trei actori care vor inaugura ineditul proiect sunt Ada Navrot (10 aprilie), Adrian Văncică (11 aprilie) şi Vlad Bălan (12 aprilie).

Cele mai interesant discuții din întâlnirile online vor fi cuprinse într-un film postat pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara, astfel că atmosfera bună va ajunge la cât mai mulţi dintre „internauți” și iubitori de teatru.

DIstribuie
Publicitate