Mega Image cumpără legume de la producătorii români

Foto: AGRO Standard.

Mai mult de 40 de producători agricoli din România livrează în prezent legume de sezon prin rețeaua de magazine Mega Image. Retailerul anunţă că va continua să investească în producătorii români de legume, care au nevoie acum mai mult decât oricând de sprijin pentru a-şi vinde recoltele şi pentru a avea stabilitate financiară, informează un comunicat al companiei.

În plus, pe timpul pandemiei COVID-19, prin programul propriu „Gusturi Românești”, pe care l-a lansat în anul 2009, Mega Image anunță reduceri de preţ la raft la legume. Aceasta și „pentru a opri creşterile până cel puţin la finalul lunii aprilie”, anunță lanțul de supermarketuri si magazine de proximitate din România, fondat în București în 1995.

Publicitate
Foto: MEGA IMAGE.

„Gusturi româneşti” grupează 195 de producători, care cultivă legume pe o suprafaţă totală de peste 120 de hectare, alături de un inginer agronom, care verifică fiecare etapă a culturii şi se implică direct în testarea legumelor înainte de livrarea în magazine.

Operând în 780 de magazine pe teritoriul românesc, Mega Image este parte din grupul Ahold Delhaize, retailer internaţional fondat în 2016, care activitate pe trei continente: Statele Unite ale Americii, Europa (Belgia, Olanda, Cehia, Grecia, Serbia, România și Portugalia – Pingo Doce) și Asia (Indonesia – Super Indo).

Ahold Delhaize Group a apărut ca urmare a fuziunii dintre doi retaileri din Țările de Jos, cu o vastă experiență în comerț: Ahold, înființat în 1887, la Zaandam (Olanda) și Delhaize Group, apărut în 1867, la Bruxelles (Belgia).

DIstribuie
Publicitate