S-au anulat Zilele Brașovului și Cerbul de Aur

Foto: Cerbul de Aur - Golden Stag

Zilele Brașovului, Cerbul de Aur și toate evenimentele din acest an care presupuneau alocarea de fonduri de la bugetul local au fost anulate de Primăria Municipiului Brașov.

„Am făcut și o analiză a impactului acestei pandemii asupra bugetului local, inclusiv a veniturilor prognozate. Este evident că răspândirea acestui virus și măsurile pe care a fost necesar să le luăm, vor avea un impact negativ asupra economiei, ceea ce va afecta și bugetul orașului. Le-am cerut tuturor serviciilor din primărie și din subordinea Consiliului Local să își regândească bugetele, astfel încât să reducă la maxim cheltuielile, pentru a putea face față impactului economic cauzat de coronavirus. Anul aceste ne vom concentra doar pe cheltuielile legate de implementarea măsurilor de reducere a răspândirii virusului COVID-19 și pe cele legate de investiții, cu fonduri nerambursabile și din bugetul local.

Publicitate

În rest, vor mai fi alocate fonduri necesare pentru gospodărirea orașului, învățământ sau alte cheltuieli de acest gen, pe care municipalitatea le are ca obligații legale.

În această perioadă vor fi demarate doar procedurile de achiziții care vizează măsurile legate de coronavirus și cele legate de investiții.

Procedura de selecție a proiectelor culturale finanțate de la bugetul local a fost suspendată”, a comunicat Brașovului, George Scripcaru.

DIstribuie
Publicitate