Naomi Osaka: „Mai puternici ca niciodată”, după COVID-19

Foto: Facebook

Jucătoarea japoneză de tenis de câmp Naomi Osaka a notat, într-un mesaj lansat în social media, că în 2021, când vor avea loc Jocurile Olimpice la Tokyo, sportivii vor fi mai puternici ca niciodată.

Totodată, sportiva născută în „Țara Soarelui Răsare”, din tată haitian și mamă japoneză, crescută ăn SUA, dar care-și reprezintă țara natală, a făcut un apel la unitate internațională.

Publicitate

Mesajul trimis lumii de NAOMI OSAKA: „Toată lumea ştie ce semnificaţie mare au Jocurile Olimpice pentru mine şi cât de mândră voi fi să particip în ţara mea. Bineînţeles, sunt dezamăgită că nu va fi în acest an, dar cu toţii vom fi pregătiţi să fim mai puternici ca niciodată în 2021.
Susţin sută la sută decizia premierului Abe şi a CIO!

Sportul ne va uni, din nou şi va fi acolo pentru noi mereu, dar nu acum este momentul. Acesta este momentul pentru oamenii din toate ţările, de orice origine şi rasă, să se unească, pentru a salva cât mai multe vieţi posibil.

Pentru mine, acesta este spiritul olimpic. Oamenilor din Japonia: fiţi puternici, rezistaţi şi să arătăm lumii ţara noastră frumoasă, la momentul potrivit, în 2021. Rămâneţi în siguranţă, aveţi grijă unii de alţii, fiţi buni şi vom reuşi. Cu dragoste, Naomi!”.

Naomi Osaka ocupă locul 10 în clasamentul WTA şi are în palmares două trofee de grand slam: US Open 2018 şi Australian Open 2019.

DIstribuie
Publicitate