Nadia: „10-le a fost perfect, dar azi 20 e perfect!”

Membru al Laureus World Sports Academy, o organizație de elită a sportului mondial, din care fac mari campioni și legende ale sportului, Nadia Comăneci a postat un filmuleț pe Twitter, cu tagurile #washyourhands şi #staysafe.

Mesajul este clar, nu mai necesită comentarii: „Sunt unele lucruri simple, pe care le putem face cu toţii. 10-le perfect a fost un număr important în viaţa mea. Dar, acum mă concentrez pentru un 20 perfect: spălaţi-vă pe mâini timp de 20 de secunde cu apă caldă şi săpun, de fiecare dată, cât de des puteţi. Este uşor, dar trebuie să ne amintim să facem asta. Să rămânem în siguranţă, să rămânem sănătoşi”.

Publicitate

„Când ai 14 ani nu realizezi ce înseamnă Jocurile Olimpice. Nu știam că nimeni nu luase nota 10 până atunci, eu eram fericită că făcusem un exercițiu bun. Nu mă așteptam să iau 10 pentru că mi s-a părut că la antrenamente am evoluat mai bine. Am văzut tabela și mi-am întrebat coechipiera de ce arată nota 1 și mi-a spus că probabil este 10, dar nu pot să-l afișeze”, povestea Nadia, peste ani, despre 10-le de la Jocurile Olimpice (1976, Montreal).

DIstribuie
Publicitate