Biofarm își vede de treabă și funcționează la capacitate normală

Foto: Triferment.ro

Cunoscutul producătorul de medicamente Biofarm informează că produce, mai departe, la cotele înregistrate înainte de pandemia „COVID-19”. Iar reprezentanţii companiei au luat măsurile adecvate aprovizionării cu materii prime necesare fluxului de producţie, pentru ca pe aceste linii activitatea să se desfăşoare fără sincope, la capacitate de 100 la sută. „Biofarm a asigurat toate stocurile necesare, pentru ca întreg portofoliul de produse, ce acoperă 60 de arii terapeutice, să fie produse conform cerinţelor pieţei”, se arată într-un comunicat dat publicității.

Cu ajutorul serviciilor digitale, compania farmaceutică are grijă ca schimbările aduse de măsurile de siguranţă impuse de autorităţi în modul de lucru să nu afecteze raporturile de activitate cu partenerii.

Publicitate

BIOFARM: „Angajaţii Biofarm rămân în linia întâi, pentru a le putea asigura pacienţilor tratamentele de care au nevoie. Printr-un comportament responsabil, compania a luat şi va lua toate măsurile necesare pentru ca angajaţii săi să fie în siguranţă, iar pacienţii să nu resimtă un stres suplimentar legat de tratamentul pe care îl urmează.

Pentru a respecta solicitarea repetată a autorităţilor de distanţare socială, o parte dintre angajaţii companiei îşi desfăşoară şi îşi vor desfăşura activitatea de acasă în următoarele săptămâni”.

Despre Biofarm

Foto: Carmol.ro

Înființată în anul 1921, compania Biofarm este și la ora actuală dintre cei mai importanți producători de medicamente din România.

BIOFARM: „Suntem cel mai important producător român de capsule gelatinoase moi, între primii 3 producători români de soluții și suspensii pentru administrare orală și unul dintre cei mai mari fabricanți de comprimate și drajeuri din România.

Avem peste 200 de produse în portofoliu și acoperim peste 60 de arii terapeutice. Pe 9 dintre acestea, Biofarm e lider de piață, o evidență care ne onorează și ne obligă la mai mult”.

Biofarm operează în 12 țări: Azerbaidjan, Cehia, Cipru, Georgia, Irak, Lituania, Malta, Republica Moldova, Rusia, Ungaria, Ucraina, Republica Kârgâză.

Cele mai cunoscute branduri Biofarm sunt: Carmol (1928), Triferment (1959), Anghirol (1959), Cavit (1964), Colebil (1965).

DIstribuie
Publicitate