Consultanță psihologică gratuită la distanță

Foto: APAR.

Din cauza situației stresante în care ne aflăm cu toții prin starea de panică declanșată de pandemia „Coronavirus”, Asociația Psihologilor Atestați din România (APAR) a demarat un proiect la nivel național, prin care le oferă românilor concultații psihologice gratuite online.

Inițiator și coordonator al proiectului „APARe GRUP DE SUPORT PSIHOLOGIC GRATUIT ON LINE” este Veronica Jardan, membru fondator APAR și coordonator al activității în județul Brașov.

Publicitate

„Deja, printre noi sunt victime care sunt afectate psihic, numărul lor fiind în continuă creștere. Serviciile de consiliere psihologică oferite de membrii Asociației sunt adaptate situației inedite în care ne aflăm.

Proiectul este susținut de un grup de psihologi și psihoterapeuți din toate județele, cu experiență profesională, certificați și atestați în domeniul practicării psihologiei.

Obiectivele consilierii oferite sunt:
– consolidarea stării psihice de bine;
– echilibrarea stresului și panicii;
– liniștirea emoțională;
– mobilizarea și activarea resurselor interioare;
– managerierea adecvată a atacurilor de panică și a stărilor de anxietate.

De asemenea, oferim suport profesional tuturor cadrelor medicale și persoanelor aflate în linia întâi în lupta pentru viețile celor ce sunt contaminați de acest virus”, ne informează APAR.

Consilierea psihologică se face individual, la distanță, în rețelele: WhatsApp, Skype, Hangouts/ Messenger prin Facebook sau Instagram, dar și pe www.zoom.us, după o programare telefonică prealabilă.

Pentru consiliere, lista de contacte a coordonatorilor județeni APAR o găsiți AICI.

Asociaţia Psihologilor Atestați din România este furnizor de formare profesională continuă și complementară acreditată de Colegiul Psihologilor din România.

DIstribuie
Publicitate