EximBank şi CEC Bank, invitate „să iasă” cu produse dedicate pentru producătorii români

Foto: Banking News.

Producătorii români trebuie susţinuţi necondiţionat prin acordarea de credite de producţie, iar băncile de stat EximBank şi CEC Bank ar trebui stimulate, în actualul context economic şi social, să ofere agenţilor economici produse dedicate, în condiţii avantajoase.

„De exemplu, cu dobândă parţial sau total subvenţionată şi cu o perioadă de graţie de 3-5 luni”. Declarația îi aparține preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a municipiului Bucureşti (CCIB), Costică Mustaţă.

Publicitate

În interviul acordat AGERPRES, șeful CCIB a identificat domeniile în care statul trebuie să intervină cu măsuri de susținere a agenților economici a căror activitate a fost serios afectată de pandemia „Coronavirus” (industria hotelieră şi în cea uşoară) sau de stimulare a companiilor care produc cosmetice, a producătorilor de echipamente medicale, materiale şi consumabile pentru secţiile de terapie intensivă, a producătorilor de medicamente și, nu în ultimul rând, a fermierilor și celor din în domeniul agriculturii. (sursa: AGERPRES)

DIstribuie
Publicitate