Agricultorii din Transilvania se pot baza pe Dafcochim Agro

Compania Dafcochim Agro din Târgu Mureș, care are ca principal obiect de activitate comerțul cu produse chimice, anunță că va asigura furnizarea de inputuri pentru agricultorii din Transilvania, astfel încât tehnologiile agricole să nu sufere în această perioadă de stare de necesitate, creată de pandemia Covid-19.

LIVIU COJOC, președintele DAFCOCHIM GROUP: „Echipa tehnică și comercială a Dafcochim Agro este la datorie, asigurând un flux continuu de livrare a semințelor, îngrășămintelor minerale și a produselor de protecția plantelor către fermieri, care în aceste zile tulburi pentru lumea întreagă trebuie să pună bazele noilor recolte și să contribuie direct la asigurarea hranei populației țării.

Suntem pe deplini conștienți de situația actuală și vom respecta cu strictețe regulile impuse de către oficialități, iar la rândul nostru vrem să-i asigurăm pe fermieri că toate inputurile de care au nevoie le avem în stoc și le putem livra în cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii.

Considerăm că în situații de criză, agricultura trebuie sprijinită cu prioritate, iar asigurarea hranei populației reprezintă o verigă importantă de siguranță națională, poate cea mai importantă din punctul nostru de vedere.

Ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne ferească de calamități naturale, iar culturile fermierilor din toată țara să ajungă la maturitate deplină cu recolte valoroase cantitativ și calitativ”.

Fermierii transilvăneni s-au întâlnit la Simpozionul DAFCOCHIM Agro

Circa 600 de fermieri din centrul Transilvaniei au fost prezenți la începutul anului la Simpozionul DAFCOCHIM Agro de la Centru de Evenimente RAB din Sângeorgiu de Mureș (februarie 2020).

Publicitate

A fost un simpozion tehnic, unde șapte mari companii multinaționale au interacționat cu fermierii transilvăneni și le-au prezentat cele mai performante tehnologii privind produsele de protecția plantelor, fertilizanți de ultimă generație și genetică performantă.

Despre Dafcochim Agro

Societatea Dafcochim Agro face parte din grupul de firme Dafcochim, înființat în 1994, și este distribuitor autorizat al celor mai mari producatori de produse de uz fitosanitar din lume, oferind intreaga gama de produse: erbicide, insecticide, fungicide, ingrasaminte complexe si cu azot.

Dezvoltarea companiei reușită în ultimii ani se datorează „în special fermelor mici și mijlocii, precum și creșterii suprafețelor cultivate, ca urmare a folosirii de tehnologii și produse performante”.

Printre partenerii Dafcochim Agro se numără ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, CORTEVA Agriscience, Borealis L.A.T, FMC, Nufarm, KWS, Limagrain, Summit Agro, TIMAC Agro, Pioneer, Adama, Glissando, Syngenta, Biocrop etc.

Din grupul Dafcochim fac parte: DAFCOCHIM – „firma mamă”, DAFCOCHIM Distribution – divizia de produse chimice şi DAFCOCHIM Agro – divizia de inputuri pentru agricultură.

DIstribuie
Publicitate