AntiGravity Fitness la Brașov

„Be Safe, Have Fun, Kick Ass. Fly High!”, acesta este motto-ul ce stă la baza AntiGravity Fitness, un mixt sportiv spectaculos, eficient și bun consumator de energii, apărut destul de recent, oficial în săli din anul 2009, compus din tehnici împrumutate din pilates, dans, acrobatică și yoga (60 la sută). AntiGravity Fitness este o tehnică de fitness cuprinzătoare, proiectată pentru îmbunătățirea sănătății și agilității fizice, precum și stimularea creativității. Dovada care ne determină vârsta, la fel de mult, dacă nu chiar mai mult decât ridurile feței, o reprezintă rigiditatea mișcărilor noastre.

De fiecare dată când ne uităm la un ecran, mintea și corpul se deconectează, pentru un moment. De fiecare dată când ne mișcăm cu un motiv, ne reconectăm mintea și corpul, restabilind echilibrul. Creând spațiu în corp, creăm spațiu și în minte!

Publicitate

Beneficiile practicării acestei discipline sunt multiple, pentru că AntiGravity Fitness:

Crește flexibilitatea musculară;

Detensionează musculara, datorită tehnicilor de automasaj;

Crește conștientizarea kinestezică, reglează echilibrului fin și creștere răspunsul proprioceptor pentru o agilitate crescută;

Crește mobilitatea articulară;

Sporește stima de sine, prin procesul de învingere a fricilor.

Beneficiile inversiunii sunt:

Decompresia și hidratarea discurilor vertebrale;

Realinierea coloanei vertebrale;

Eliberarea „hormonilor fericirii” – serotonina, oxitocina, endorfine, dopamina etc;

Creșterea neuroplasticității creierului, prin crearea de noi legături sinaptice;

Efectul Anti-Aging.

Fondatorul AntiGravity a fost Christopher Harrison (58 ani), un adevărat guru al zborului, a cărui specializare, sau dacă vreți, capacitate este aceea de a învăța oamenii să zboare.

Fost dansator pe Brodway, gimnast de certă valoare internațională, coregraf, acrobat și antrenor de fitness, Harrison a conceput și prezentat numere de excepție la:

Gala Grammy Awards din 2001 (Staples Center din Los Angeles – California/ SUA), eveniment grandios, în cadrul căruia Pink a cântat zburând pe un hamac Harrison;

Jocurile Olimpice de Iarnă din 2002 (Salt Lake City, Utah/ SUA), AntiGravity a avut câte un număr special în fiecare seară, la Olympic Medals Plaza;

Transmisia TV a spectacolului „Victoria’s Secret Fashion Show” din 2013 (Lexington Avenue Armory, New York/ SUA);

Numărul „Delirium Tour”, susținut la Cirque du Soleil, sub îndrumarea afiliatei AntiGravity Fitness, Alexandra Apjarova, în perioada 2006-2008.

Antrenamente și abonamente la AntiGravity Fitness în Brașov:

La Brașov, antrenamente de AntiGravity Fitness se desfășoară la Clubul Sportiv Tenis Arena – Sala „Tone & Fly”. În luna februarie, toți cei interesați beneficiază de abonamente valabile pe 2 luni (abonament de 10 ședințe, la oricare dintre orele de AntiGravity), la preț redus (300 lei/ persoană, în loc de 350 lei/ persoană, costul unui abonament în mod normal).

O ședință durează 60 de minute, cu tot cu pauzele de relaxare pe hamac. Pentru că numărul de locuri este limitat, se recomandă rezervarea hamacelor din timp, fie pe site-ul toneandfly.ro, fie sunând la unul din numerele de telefon:

0770.424.048 – Andreea;

0732.490.900 – Mirela;

0744.212.129 – Brîndușa.

Orar pe zile la AntiGravity Fitness la Tone & Fly:

  • în zilele de luni și vineri, de la ora 7:30 și de ora 19:30;
  • în zilele de marți, de la ora 18 și de la ora 19:30;
  • în zilele de miercuri și joi, numai de la ora ora 19:30;
  • în zilele de sâmbătă, de la ora 9, de la ora 10:30 și de la ora 12
DIstribuie
Publicitate