La Brașov, Libra Internet Bank s-a mutat vizavi de Tribunal

Începând de mâine (luni, 12 martie), sucursala Brașov a Libra Internet Bank se mută într-o nouă locație, la doar o sută de metri distanță de (acum) fostul sediu, însă pe cealaltă parte a drumului. Așadar, Libra Bank va ființa pe Bulevardul 15 Noiembrie, la numărul 62, la parterul comercial de vizavi de Tribunalul Brașov, lângă Intesa Sanpaolo Bank.

În exact același spațiu, dar pe o suprafață mai mică, au funcționat în trecut alte unități bancare: Romexterra, devenită MKB Romexterra Bank după scandalul de acum câțiva ani, MKB Nextebank și Nextebank, iar în final Patria Bank.

Publicitate

După fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica și Patria Bank, anunțată la 1 mai 2017, a rezultat Patria Bank, „o singură bancă, mai puternică, ce va continua să deservească clienții în cel mai bun mod, oferindu-le servicii și produse financiar-bancare simple, avantajoase și la îndemână”. În municipiul Brașov, sucursala Patria Bank se află în zona Spitalului Județean, pe Calea București, unde a fost sucursala Carpatica Brașov, cum se iese din sensul giratoriu spre București, pe dreapta.

Mutarea Libra Internet Bank pare să fie una inspirată, în contextul în care, peste un an-doi, mall-ul AFI Brașov își va deschide porțile.

Despre Libra Internet Bank

Înființată în 1996 și operațională din 1997, Libra Internet Bank se numește astfel din anul 2011, moment când „banca și-a consolidat strategia de «Bancă a Internetului», mizând pe rapiditate în procesarea solicitărilor și a operațiunilor clienților, pe crearea unuia din cele mai moderne și dinamice servicii de Internet Banking de pe piața românească și pe lansarea de produse premiate, precum sistemul de plăți online LibraPay, Acces Investigator etc”.

„Din mai 2003, Libra Internet Bank face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (NCH), unul din cei mai importanți investitori străini din România, cu investiții de peste 3 miliarde de dolari în Europa Centrală și de Est, din care peste 300 milioane de dolari au fost investiți în România.

Prezent în România încă din 1993, NCH se implică în dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei românești: industria electrotehnică, panificație, industria materialelor de construcții, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietăți imobiliare, fiind acționar majoritar la multe companii din aceste domenii”, suntem informați pe site-ul oficial al băncii.

Rețeaua Libra Internet Bank

Libra Internet Bank își are sediul central în București și este prezentă în orașele Arad, Bacău, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Târgu Mureș etc. (Foto: Libra Internet Bank)

DIstribuie
Publicitate