Dorințele Reginei Transilvaniei se transformă mereu în realitate

Era o seară de iarnă. Acolo, la Bunești, în județul Brașov, apropierea Crăciunului pusese stăpânire peste casa preotului din localitate, Ionel Munteanu. Fiica acestuia, Diana, visa cu ochii deschiși la „Regina Transilvaniei”. O analiza în fel și chip, o întorcea pe toate fețele, doar-doar i-o răsări vreo idee cum s-o mai scoată în lume.

„De ceva timp mă sâcâia dorința de a ne diversifica puțin gama noastră de produse. Dintr-o dată mi-a încolțit ceva în minte. Ce ar fi dacă aș combina un mix de nuci, stafide, migdale și caju cu miere, m-am întrebat în sinea mea. N-am mai stat pe gânduri și am trecut la treabă.
Am făcut un amestec din stafide, nuci, migdale și caju, pe care l-am adăugat peste miere. Arăta bine, chiar arăta bine! Că tot era pragul Crăciunului, am legat borcanul cu o fundiță roșie, fără să mai pun nicio etichetă. Ta-naaaa! Gata minunea! Pe lângă faptul că aspectul exterior al borcanului era tare atrăgător, trezindu-ți acea senzație de natural ispititor, de te simțeai deja în mijlocul naturii, gustul era pe măsură. Tare buuuunnnnn! Așa s-a născut noul nostru produs”, povestește Diana Munteanu.

Publicitate

Combinație de miere și nuci pentru sănătatea noastră

„Da, într-adevăr, este un cocktail fantastic! Combinația este una delicioasă, ținând seamă nu doar de aspect sau mod de prezentare, ci și de proprietățile benefice ale acestui produs.

Mierea cu nucă, migdale, caju și stafide poate fi preparată cu orice sortiment de miere: miere polifloră, miere de tei sau miere de salcâm, toate aceste sortimente regăsindu-se în stocurile noastre.

Se spune că nucile sunt «hrana creierului». Nucile, migdalele crude și nucile caju sunt extrem de sănătoase și ne ajută să aducem în corp grasimi sănătoase, ce au grijă de colesterolul bun. O combinație de miere și nuci este ideală pentru sănătatea noastră, pentru că adună la un loc o mulțime de vitamine și de minerale, de care corpul nostru are nevoie pentru a fi sănătos”, continuă gazda.

Miere de albine livrată acasă, fără limită de comandă

Noul produs al „Reginei Transilvaniei”, marca înregistrată sub care familia Munteanu își desfășoară activitatea într-ale albinăritului de ani de zile, se prezintă în borcane de 260 și 500 grame.

„Cine dorește să-l cumpere îl poate găsi la magazinul nostru, la Bunești, la Hala de procesare, dar și îl poate comanda prin telefon sau e-mail, cu livrare directă la domiciliu. Nu ne-am gândit să impunem o limită de bucăți, comandă omul cât poftește și are nevoie, iar produsele îi sunt livrate acasă.

Părerea mea este că raportul calitate-preț este unul foarte bun, prețul este unul moderat, corect pentru toată lumea. Ca și sfat personal, clienții sau potențialii clienți ar trebui să se axeze pe calitate și să-și aleagă cumpărăturile, în general, nu mergând pe principiul «mult, ieftin și bun»”, afirmă domnișoara Munteanu.

Pentru informații și comenzi: +40.723.391.293, munteanuionel91@yahoo.com.

Cu Regina Transilvaniei prin România și Europa

Despre afacerea familiei, în care este implicată până peste cap, și obiectivele din anul 2018, Diana Munteanu mărturisește: „În perioada anilor 2015-2016, am fost prezenți la multe târguri și expoziții, iar în anul trecut, în 2017, ne-am orientat mai mult pe producție, pe procesare și pe o promovare directă a mărcii și produselor noastre, mergând pe metoda «word of mouth», adică «din gură în gură», cum spunem noi, românii.

Sper ca anul 2018 să fie mai bogat din punctul de vedere al expozițiilor, al târgurilor, al întrunirilor cu alți producători de produse naturale românești, la care bineînțeles că «Regina Transilvaniei» va fi prezentă. De asemenea, așteaptă să fie invitată și la evenimente internaționale din domeniu, la care va fi onorată să participe.

Îmi doresc să înregistrăm o creștere a vânzărilor, prin care să ne continuăm traseul ascendent din ultimii ani, să fim eficienți, productivi, perseverenți și mai ales sănătoși, pentru că dacă avem sănătate le facem pe toate!”.

DIstribuie
Publicitate