Duvenbeck Logistik, școală gratuită pentru șoferi profesioniști

Școala de șoferi Duvenbeck Logistik informează că asigură cursuri și programe de formare gratuite, la finalul cărora cei care le urmează, pe lângă permis și atestat de șofer categoria C/ CE, au acces și la alte cursuri de supracalificare. Astfel, ei vor deveni profesioniștii de care compania cu sediu lângă Brașov are nevoie. Vor fi angajați în cadrul firmei și își vor desfășura activitatea pe autovehicule de ultimă generație, cu toate beneficiile de rigoare (mediu de lucru profesionist, salariu atractiv).

Școala de șoferi Duvenbeck Logistik dispune de săli de cursuri dotate corespunzător și de un camion-școală modern.

Publicitate

Performanța, eficiența și transparența parteneriatului sunt coordonatele după care Duvenbeck Logistik și-a condus activitatea încă de la înființare (2005), câștigându-și poziția și renumele de lider pe piața transporturilor din România. Iar preocuparea pentru formarea de adevărați șoferi profesioniști, pentru camioane de mare tonaj, dar nu doar atât, reprezintă un argument în plus în competiția cu marii transportatori europeni.

Informații de contact pentru cei interesați:

SC Duvenbeck Logistik SRL, Aleea Duvenbeck, Nr. 1, Comuna Cristian, Județul Brașov, Telefoane +40.268.507.800 (inclusiv Fax) sau +40.725.500.025, E-mail atbratu@duvenbeck.de. Mult succes! (Foto: Duvenbeck Logistik)

DIstribuie
Publicitate