BOGRAVE Advertising, adică servicii complete pentru imaginea companiilor

Povestea firmei BOGRAVE Advertising a început în anul 2002. De atunci, an de an, compania bucureșteană a evoluat atât printr-o creștere continuă a numărului de clienți și a volumului cifrei de afaceri, cât și prin diversificarea produselor și serviciilor oferite.

În prezent, firma cu showroom în Cladirea Electroindustrial (București, Sectorul 2) execută o gamă vastă de personalizari (gravură 3D, sub suprafață, gravură laser CO2, marcare industrială prin tehnologie fiber mark), realizează matrițe 2D și 3D, creează trofee cu finisaje de calitate, importă cupe și medalii sportive, plachete metalice, suporți și accesorii din lemn și materiale promoționale de lux, pentru care ofera cele mai bune soluții de personalizare și promovare.

Publicitate

Calitate, originalitate, finisaje artistice

Cu partenerii, BOGRAVE Advertising a dezvoltat relații de durată, aceștia beneficiind întotdeauna de servicii de calitate, rapide și sigure. Mereu atentă la constanța calității, s-a consacrat prin abilitatea de a crea obiecte originale, utilizând tehnologii moderne, de ultimă generație, și finisaje artistice.

Gama variată de produse şi servicii pe care le oferă răspunde celor mai rafinate gusturi, oferind clienţilor posibilitatea de a realiza lucrări complexe cu garanţia calităţii şi promptitudinii livrării.

Stilouri și pixuri de lux, cadouri exclusiviste

„Personalizare, profesionalism, calitate, seriozitate și excelență”, acestea sunt cuvintele ce caracterizează activitatea BOGRAVE, grup care mai operează și site-urile Waldmann, Visconti și Bograve Luxury (toate trei cu stilouri și pixuri de lux, ultimul oferind și cadouri exclusiviste), respectiv magazinul online cu produse IPA (Asociația Internațională a Polițiștilor).

„Pentru aceia care înțeleg nevoia de a fi unic, rafinat și special, într-o lume care a început să-și piardă identitatea, noi reprezentăm puntea dintre cele mai cunoscute și rafinate branduri și dumneavoastră”, este filozofia casei Bograve Luxury.

Cupe și medalii pentru sport și performanțe în diferite domenii

BOGRAVE Advertising a fost partener al Federației Române de Atletism (FRA) la Gala Atletismului Românesc. Și dacă tot am ajuns pe tărâmul sportului, merită prezentate principalele produse oferite spre vânzare cluburilor, asociațiilor și federațiilor sportive, dar și tuturor celorlalți doritori: cupe și medalii sportive, trofee și plachete omagiale, medalii și insigne turnate, ambalaje de lux. (Foto: BOGRAVE Advertising)

DIstribuie
Publicitate