Synevo face angajări la Brașov

Cu o activitate de peste 20 de ani pe piața autohtonă, Synevo România reprezintă o reţea de 16 laboratoare medicale şi 74 de centre de recoltare. Având peste 1.000 de angajați, Synevo este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator medical din România.

Se caută asistenți medicali pentru recoltare…

În această perioadă, Synevo caută să angajeze la Brașov asistenți medicali pentru recoltare probe. Candidații trebuie să fie persoane entuziaste, motivate, cu abilitatea de a utiliza sistemele moderne de recoltare, să aibă o personalitate pozitivă, caldă, orientată către pacient și nevoile acestuia. De asemenea, trebuie să fie absolvent/ absolventă de Școală Postliceală Sanitară cu Autorizație de liberă practică valabilă și să fie un bun utilizator al computerului.

Publicitate

Persoana angajată într-un asemenea post va gestiona activitatea de recoltare a probelor biologice, va informa pacientii cu privire la protocolul de recoltare a probelor biologice, la programul de lucru si la termenele de eliberare a rezultatelor.

… și persoane pentru recepție

Tot la Brașov, Synevo caută persoane pentru postul de recepționist/ recepționistă. „Candidatul ideal este o persoană entuziastă, motivată, cu abilitatea de a asimila şi de a învăţa rapid un soft specializat pe activitatea de laborator, în acelaşi timp cu plăcerea de a lucra pentru oameni, de a empatiza şi de a reacţiona rapid, în funcţie de nevoi.

Va avea capacitate de analiză situaţională, va fi o persoană asertivă, pozitivă, zâmbitoare şi calmă. Va fi absolvent de studii superioare (anumită afinitate cu domeniul medical ar fi un avantaj), va fi un bun utilizator al computerului și va cunoaşte o limbă străină”, informează centrul medical Synevo.

Responsanilitățile pentru acest post sunt: „Va gestiona activitatea de front-desk a centrului. Va informa pacienţii cu privire la investigaţiile oferite, la protocolul de recoltare a probelor biologice, la programul de lucru şi la termenele de eliberare a rezultatelor.

Va avea atribuţii în ceea ce priveşte casieria, arhiva de rezultate, activitatea de secretariat şi va gestiona, permanent, sistemul de sondare a opiniei pacienţilor legat de calitatea serviciilor oferite de către laborator”.

Câte ceva despre Synevo România

Inaugurat în anul 2010 și reprezentând o investiție de 10 milioane de euro, cea mai mare din piaţa privată de laboratoare din România, Laboratorul Central al Synevo România se găsește pe Platforma Comercială Bucureşti Militari Chiajna. „Poate efectua analize deosebit de complexe, într-un timp mult mai scurt şi cu o marjă de eroare mult mai mică decât până acum”, ni se spune

La Synevo se fac peste 2.000 de tipuri de analize (hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie, histopatologie, citologie, genetică şi biologie moleculară etc.). Lunar, mai mult de 200.000 de pacienți trec pragul unităților din rețeaua Synevo.

Laborator și centre de recoltare Synevo la Brașov

La Brașov, Synevo are un Laborator și centru de recoltare (Str. Aurel Vlaicu, Nr. 2, la intersecția cu B-dul Griviței, telefoane +40.268.424.072 și +40.268.424.073) și două Centre de recoltare (lângă Tribunalul Brașov, pe B-dul 15 Noiembrie, Nr. 43, telefon +40.268.424.074 și în zona Spitalului Astra, pe Calea Bucureşti, Nr. 7, Bl. 42, Sc. B, Ap. 3, telefon +40.268.310.076). (Foto: Synevo România)

DIstribuie
Publicitate