Smartphone-ul anului a intrat în oferta RCS&RDS

Huawei Mate 10 Pro a fost desemnat cel mai bun smartphone al anului și smartphone-ul cu cea mai bună durată de viață a bateriei din 2017, de către unele din cele mai prestigioase publicații tech la nivel internațional. Telefonul este prezent de acum în oferta operatorului RCS&RDS.

 Mate 10 Pro, cel mai nou flagship Huawei, un dispozitiv revoluţionar care aduce capacităţile Inteligenţei Artificiale consumatorilor de pretutindeni, a fost desemnat „Smartphone-ul anului” de către apreciata publicaţie „Android Authority” în clasamentul „Cel mai bun Android al anului 2017”, precum şi smartphone-ul cu „Cea mai bună durată de viaţă a bateriei în 2017” de către publicaţia „Android Headlines”.

În plus, Mate 10 Pro a fost numit smartphone-ul cu „Cea mai bună durată de viaţă a bateriei în 2017” de către Android Headlines. Huawei Mate 10 Pro integrează procesorul Kirin 970, proiectat să livreze îmbunătăţiri considerabile datorită tehnologiei AI. Kirin 970 este construit în urma unui proces de fabricare TSMC avansat a semiconductorilor de 10nm şi dispune de un procesor ARM Cortex cu 8 nuclee, de primul GPU Mali G72 cu 12 nuclee de pe piaţă şi de prima unitate de procesare neurală (NPU – Neural Processing Unit) proiectata special pentru un dispozitiv mobil. Kirin 970 are, de asemenea, un nou sistem dual ISP ce asigură capabilităţi de fotografiere inteligente. Camerele foto sunt de 12 şi 20 de MP. Huawei Mate 10 Pro încorporează o baterie puternică de 4000 mAh. . Aceasta  suportă o tensiune de încărcare de 4.5V/5A, iar soluţia rapidă de încărcare asigură o încărcare a bateriei de la 1% la 20% în 10 minute şi de la 1% la 58% în 30 de minute.

Publicitate

Huawei Mate 10 PRO a fost lansat în toamna anului trecut şi este disponibil pe plan local din luna decembrie, devenind la scurt timp de la lansare unul din cele mai populare telefoane high-end din România. Cu un preţ recomandat de 3599 lei, telefonul este disponibil în oferta partenerilor autorizaţi Huawei. La RCS&RDS, telefonul are un preţ de 3.599 lei şi poate fi achiziţionat în 24 de rate. Avansul este de 743 lei, iar rata lunară este de 119 lei.

DIstribuie
Publicitate