Aplicaţii utile româneşti din categoria Afaceri

În categoria Afaceri din Google Play întâlnim multe aplicaţii româneşti utile şi gratuite. Iată câteva dintre acestea, care au fost (sau nu) apreciate de utilizatori.

Maşina mea

Publicitate

Aplicaţia acţionează precum un asistent personal şi reprezintă un instrument extrem de util pentru toţi proprietarii de maşini din România. Este simplu de utilizat, trebuie doar să introduci datele maşinii şi aplicaţia te va anunţa din timp atunci când urmează să îţi expire RCA, CASCO, Rovinieta, Trusa medicală sau Extinctorul. Daca ai de plătit rate la maşină, aplicaţia îţi va aminti când e termenul de plată. Poti introduce în aplicaţie un număr nelimitat de maşini de diferite tipuri şi mărci.

Fonduri europene

Aplicaţia fondurilor europene nerambursabile. Aici afli ultimele ştiri, exemple de succes, oportunităţi de finanţare din fonduri structurale şi de coeziune. Este prima aplicaţie din România pentru Android privind fondurile europene. Această aplicaţie utilizează Google Analytics pentru a urmări în mod anonim utilizarea datelor în cadrul aplicaţiei.

Bestjobs

Joburile bune se iau repede! Aplici „din mers” direct de pe telefonul mobil. Intri pe varianta mobilă, cauţi şi aplici la joburi oricând şi de oriunde.

 i-Asigurare

Asigurarea obligatorie auto RCA direct pe telefonul tău. Completezi informaţiile tale alături de cele ale maşinii şi în mai puţin de 30 secunde ai acces la tarifele RCA ale celor mai importante companii de asigurare de pe piaţă.

CUI Validare RO

Validitatea numerelor de înregistrare pentru CUI România.

24Broker Mobile

KL SOFTWARE lansează 24Broker Mobile, o aplicaţie gratuită care ajută userii să găsească cea mai bună ofertă de asigurare RCA direct de pe smartphone. Utilizatorii 24Broker Mobile obţin o listă cu preţuri pentru asigurări RCA de la cele mai importante societăţi de asigurare din România, pentru a alege cea mai convenabilă poliţă pe care o comandă direct de pe telefon mobil catre brokerul de asigurare.

Pe lângă avantajele legate de obţinerea de preţuri şi comanda de poliţe RCA, 24Broker Mobile ajută utilizatorul să verifice daca autoturismul său are încheiată poliţa RCA – la momentul curent sau la o data prestabilită – doar prin introducerea numărului de înmatriculare al maşinii.

BCR Asigurări VIG

Aplicaţia BCR Asigurări VIG este gratuită şi se adresează tuturor clienţilor BCR.
Dacă doriţi informaţii despre BCR Asigurări sau ce trebuie făcut în caz de accident, atunci acesta este partenerul perfect. Sunt disponibile inclusiv locaţiile BCR Asigurări poziţionate pe harta României.
În caz de accident, cu câteva taste pe telefon obţineţi informaţii esenţiale:
– număr apel urgenţă
– asistenţă rutieră Pointer
– consiliere – call center Pointer

Ştiri Dacia

Stiri zilnice din universul mărcii Dacia.

 

DIstribuie
Publicitate

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*