Director general nou la CFR Călători

Spread the love

Leon Bărbulescu a fost numit director general al companiei CFR Călători, în locul lui Iosif Szentes. Acesta din urmă fusese numit director general la 10 martie 2015. În ianuarie 2018, mandatul lui Iosif Szentes a fost prelungit cu două luni şi urma să expire pe 22 martie.

„CFR Călători informează că, miercuri, 21 martie 2018, Consiliul de Administraţie l-a desemnat pe Domnul Leon Bărbulescu Director General al companiei, pentru o perioadă de patru luni.

Leon Bărbulescu va coordona activitatea CFR Călători, operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

De profesie inginer, Leon Bărbulescu are o carieră de 36 de ani în domeniul feroviar, ultima funcție deținută fiind cea de Director Proiecte Contracte în cadrul S.C. Electrificare CFR S.A. De asemenea, în perioada 1990-2013 a mai ocupat diferite funcții de conducere în cadrul CFR Călători, iar între 2013-2014 a fost Director Coordonator Proiecte Europene, Director General Adjunct Proiecte Europene și Director Achiziții Contracte în cadrul CNCF CFR SA”, a anunțat CFR Călători.