Sergiana, un brand de succes, sută la sută brașovean

Spread the love

Sergiana este o marcă apreciată și arhicunoscută, ce a depășit demult granițele Brașovului. Pornită ca o afacere de familie, la începutul anilor ’90 (mai precis în 1994), compania cu rădăcini la Poiana Mărului își desfășoară operațiunile în principal în industria cărnii, creşterea animalelor şi alimentaţie publică.

Bunătățuri și specialități de tot felul

Produsele de carne Sergiana nu mai au nevoie de nicio prezentare, de la bunătăţurile fierte, salamurile, cârnații și afumăturile până la specialitățile casei (fierte-afumate, presate, cu carne de oaie, șuncă, crud-uscate), bunătăţurile de vânat de la Moşu’ Ţucă, bunătăţurile Mama Leti (tobă, caltaboș, leber, carne și cârnați la borcan, jumări…) și preparatele din carne de porc Mangalița.

Restaurante și săli de evenimente

Restaurantele Sergiana și-au câștigat la rândul lor, încet și sigur, prestigiul și respectul atât în rândul localnicilor, consumatori de tot felul (ocazionali, clienți fideli, participanți la tot felul de evenimente), cât și al turiștilor, români sau străini, aflați în tranzit sau în vacanță.

Restaurantele tradiționale din Brașov, din centrul vechi (Str. Mureșenilor), de la Ceasu’ Rău și, mai nou, din Coresi Shopping Resort, Casa Tudor (bucătărie românească și internațională), NEC’S Line (pizzerie și bistro) și Complexul de Evenimente din Centrul Civic, dau constant o notă în plus calității serviciilor și produselor Sergiana. Lor li se adaugă, păstrând aceeași linie, Popasul Craiului (restaurant, pensiune și centru de echitație la Zărnești, la Plaiul Foii) și restaurantul tradițional La Mama Leti de la Poiana Mărului.

Catering, prăvălii și distribuție

În completare vin și serviciile de catering ale grupului Sergiana (delivery, catering pentru evenimente, barbeque party, coffee break, cocktail sau o petreceri în familie, recepţii).

Nu în ultimul rând, trebuie să amintim și de rețeaua de prăvălii Sergiana și de cea de distribuție, pentru a închide, așa cum se cuvine, scurta prezentare a cunoscutei companii brașovene, al cărei părinte și manager general este Tudor Neculoiu.

Joburi oferite de Sergiana Grup

În această perioadă, Sergiana Grup anunță că face angajări în mai multe compartimente. Informații complete (descrierea postului, responsabilități, ofertă, beneficii) despre joburile respective sunt postate AICI. (Foto: Sergiana Grup)