Prems angajează

Spread the love

Imediat după căderea regimului comunist, SC Prems Technological Products SA a fost prima firmă de producţie 100 la sută particulară din România, care a luat ființă în martie 1990. Călăuzindu-și pașii după lozinca „Noi ţinem pasul cu dumneavoastră!”, compania brașoveană, condusă de Ion Anghel, a dus permanent, de-a lungul timpului, o politică de modernizare, dezvoltare şi extindere.

„În ultimii ani, societatea noastră a investit în dezvoltarea producţiei de construcţii sudate, cum ar fi carcase sudate din oţel special cu grosime de până la 13 mm (safe-uri pentru ATM-uri bancare) şi carcase şi cadre din oţel cu grosime de până la 100 mm. În momentul de faţă activitatea noastră de bază este producţia de safe-uri UL pentru bancomate (ATM).

Tot pentru domeniul bancar producem rame de fixare pe sol a bancomatelor, cu înalţime fixă şi cu înalţime variabilă, deasemeni diverse componente metalice ca piese de schimb”, suntem informați.

În acest context vine și anunțul că angajează, pe bază de interviu și probă de lucru:
– Inginer tehnolog cunostinte AUTOCAD (Inventor);
– Sudori Mig-Mag;
– Operatori CNC;
– Lăcătuși – Montatori;
– Vopsitori/ Chituitori industriali;
– Frezori.

Informații suplimentare se pot obține de la Departamentul de resurse umane al SC Prems TP SA: Brașov, B-dul 13 Decembrie, nr. 94, +40.268.545.723, +40.722.633.243, office@premstp.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*