Arena Sprint Brașov

Spread the love

Arena Sprint este un proiect gândit, propus și susținut de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov. Se dorește a fi o bază sportivă de atletism modernă, de nivel internațional, unde, într-un viitor nu prea îndepărtat, să se organizeze un concurs Grand Prix de brand, prin care municipiul Brașov să apară ca un punct de reper important, de respectat, pe harta atletismului european.

Acest proiect propus autorităților locale și brașovenilor, în primul rând, respectă toate normele și regulamentele tehnice ale Federației Române de Atletism (FRA), ale Federației Europene de Atletism (EAA) și pe cele ale Federației Internaționale de Atletism (IAAF).

Câteva informații tehnice despre Arena Sprint Brașov, mai precis despre dotările sale:

– pistă de alergare cu o lungime de 400 metri și 9 culoare de 1,22 metri lățime fiecare;
– 4 sectoare de lungime și triplu salt, sector de greutate, înălțime, disc, suliță, prăjină, groapă cu apă pentru obstacole;
– tribună acoperită, cu aproximativ 5.000 locuri pe scaun;
– instalație de nocturnă, tabele de afișaj, cabină de cronometrat, secretariat, sala de conferință, săli de apel pentru sportivi, vestiare, cabinete medicale și recuperare, stație doping și sală de încălzire. (Foto: Stu Forster/ Getty Images)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*